Bună dimineața, Oaspete! Intră în contul tău

Sună-ne la: +40 749 286 032

Cum iti livram produsele

Postquam Store by Irina Reisler foloseste serviciile de curierat oferite de catre GLS ROMANIA. Comenzile plasate de luni pana vineri, pana in ora 14, se expediaza in aceiasi zi. Comenzile plasate dupa ora 14, se expediaza in ziua urmatoare. Comenzile plasate in weekend si in perioada zilelor libere legale se expediaza in prima zi lucratoare. Daca volumul expeditiilor din weekend sau din zilele libere este foarte mare, comenzile vor fi expediate in mai multe zile in ordinea primirii lor. Din momentul expedierii, comenzile vor fi livrate intr-un termen mediu de 24-48 de ore. Acest termen poate fi depasit, in functie de volumul de expeditii al firmelor de curierat. Intervalul in care firmele de curierat fac livrari este Lu-Vi  09-17,  In zilele de weekend nu se fac livrari. 

Dupa procesarea comenzii, veti primi un email (daca comanda a fost efectuata prin intermediul site-urilor) in care veti fi informata/i cu ce firma de curierat va fi expediat coletul si cand va fi expediat coletul. Firma de curierat va incerca sa va livreze coletul in decurs de 7 zile,  avand mai multe incercari de livrare -3 incercari de livrare la GLS ROMANIA. Daca nu puteti primi coletul la prima incercare de livrare, reprogramati livrarea pentru o alta zi, de comun acord cu curierul. Nu acceptati sa vi se impuna de catre curier sa mergeti sa ridicati coletul de la sediul lor, nu refuzati primirea coletului ( in caz de refuz de primire, coletul se returneaza imediat la noi), doar stabiliti livrarea in alta zi, sau in alt interval orar.

Comenzile cu valoare mai mare de 100 de lei, platite cu cardul, beneficiaza de transport gratuit. La plata cu cardul online nu se percepe comision. Nu solicitam niciodata informatii legate de card (numar card, cod PIN, etc). Nu furnizati nimanui informatiile confidentiale legate de cardul dumneavoastra!

Taxa de transport este gratuita, la comenzile cu plata ramburs care contin produse in valoare de minimum 350 lei. La comenzile cu o valoare mai mica de 350 de lei, platite ramburs, se adauga taxa de transport, care este suportata integral de catre client.

Taxa de transport este 20 lei.

SC By Irina Reisler SRL isi rezerva dreptul de a nu livra o comanda, in urmatoarele situatii:

  • produsul comandat nu este pe stoc;
  • datele de livrare ale clientului (nume/adresa/numar de telefon) sunt incomplete;
  • plata cu cardul nu s-a realizat pe site-ul securizat euplatesc.ro sau a fost refuzata de catre banca;
  • imposibilitatea obtinerii confirmarii de plata;
  • clientul are, in istoricul comenzilor, livrari refuzate sau nepreluate.

SC By Irina Reisler SRL nu efectueaza livrari in strainatate.

Comanda minima, in magazinul Postquam Store By Irina Reisler este de 40 lei.

Pentru orice informatie suplimentara sau dificultate intampinata, ne puteti contacta la:

  • 0749286032
  • contact@postquam.ro