Bună dimineața, Oaspete! Intră în contul tău

Sună-ne la: +40 749 286 032

Cum iti livram produsele

PostQuam Romania by Irina Reisler foloseste serviciile de curierat oferite de catre FAN Courier. Livrarea expeditiei se realizeaza intr-un termen mediu de 48 de ore, din momentul plasarii comenzii pe site-ul nostru. Acest termen poate varia, in cazul anumitor promotii si pentru comenzile plasate in weekend. Din momentul expedierii, comenzile vor fi livrate intr-un termen mediu de 24 de ore. Acest termen poate varia, in functie de greutate, dimensiuni si destinatie.

Comenzile platite cu cardul beneficiaza de transport gratuit, indiferent de valoarea comenzii. La plata cu cardul online nu se percepe comision. Nu solicitam niciodata informatii legate de card (numar card, cod PIN, etc). Nu furnizati nimanui informatiile confidentiale legate de cardul dumneavoastra!

Taxa de transport este gratuita, la comenzile care contin produse in valoare de minimum 350 lei. La comenzile cu o valoare mai mica de 350 de lei platite ramburs se adauga taxa de transport Fan Courier, care este suportata integral de catre client.

Taxa de transport este 20 lei, in aria de acoperire Fan Courier (lista completa a localitatilor din aria Fan Courier o puteti vedea aici).

Exclusiv pentru localitatile in care Fan Courier percepe taxe suplimentare pe km, livrarea se va face folosind serviciile Bookurier (GLS Curier), dupa ce clientul va fi instiintat.

Statusul expeditiei il puteti urmari aici.

PostQuam Romania by Irina Reisler isi rezerva dreptul de a nu livra o comanda, in urmatoarele situatii:

  • produsul comandat nu este pe stoc;
  • datele de livrare ale clientului (nume/adresa/numar de telefon) sunt incomplete;
  • plata cu cardul nu s-a realizat pe site-ul securizat euplatesc.ro sau a fost refuzata de catre banca;
  • imposibilitatea obtinerii confirmarii de plata;
  • clientul are, in istoricul comenzilor, livrari refuzate sau nepreluate.

PostQuam Romania by Irina Reisler nu efectueaza livrari in strainatate.

Comanda minima, in magazinul nostru este de 100 lei.

Pentru orice informatie suplimentara sau dificultate intampinata, ne puteti contacta la:

  • 0749286032
  • contact@postquam.ro