Bună dimineața, Oaspete! Intră în contul tău

Sună-ne la: +40 749 286 032

PostQuam Romania

CINE SUNTEM:

Firma SC By Irina Reisler SRL este unicul importator si distribuitor din Romania al cosmeticelor profesionale PostQuam.

In anul 2009, a fost semnat contractul de exclusivitate cu firma PostQuam Cosmetics Spania, dupa ce s-a testat cu multa atentie calitatea produselor. Fara nici o indoiala, produsele PostQuam sunt cele mai performante si mai spectaculoase cosmetice profesionale pentru ingrijirea corpului, tenului si parului, din cate am folosit in campaniile de slabire derulate pe tv. Astfel, am decis sa-mi asociez numele cu brandul PostQuam, pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura de cosmetice profesionale de calitate, la preturi accesibile, adaptate pietei din Romania. Asa s-a nascut PostQuam Romania si a crescut, an dupa an, datorita calitatii produselor si recomandarilor oferite de catre clientele noastre. Va multumim!

"PostQuam - Professional Secret"

Cu o experienta de 30 de ani, in domeniul esteticii si cosmeticii profesionale, PostQuam Cosmetics Spania produce exclusiv cosmetice profesionale, pentru ingrijirea corpului, fetei si parului. Produsele contin cele mai eficiente substante active si ofera rezultate spectaculoase, cucerind saloanele si clinicile de infrumusetare din intreaga lume. Intr-o permanenta evolutie, PostQuam este folosit cu succes in 65 de tari, de catre 260.000 de medici esteticieni, dermatologi si terapeuti din domeniul esteticii corporale si faciale.

CUI NE ADRESAM ?

Din magazinul nostru, pot cumpara atat persoanele fizice, cat si cele juridice. Cosmeticele profesionale PostQuam pot fi folosite, cu rezultate excelente, atat acasa, cat si in saloanele de infrumusetare si remodelare corporala. Incearcati-le si va veti indragosti de ele!

Pentru saloanele de infrumusetare si persoanele fizice autorizate, avem oferte speciale. Daca doriti detalii, va rog sa trimiteti un email, care sa contina datele fiscale ale firmei dumneavoastra, la adresa de email b2b@irinareisler.ro

Bucurati-va de calitatile unor produse exceptionale, la preturi excelente! Va multumesc, pentru interesul acordat produselor noastre!

Irina Reisler