Bună dimineața, Oaspete! Intră în contul tău

Sună-ne la: +40 749 286 032

Termeni si conditii de utilizare

UTILIZAREA SITE-ULUI

Accesarea, vizitarea, cumpararea si folosirea produselor prezentate pe site-urile store.irinareisler.rowww.postquam.ro, www.marysia.eu si www.irinareisler.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate mai jos. Pentru folosirea site-urilor in cele mai bune conditii, se recomanda citirea cu atentie a acestui material. Inregistrarea ca utilizator/client/cumparator si/sau plasarea comenzilor pe aceste site-uri, ca si client sau vizitator, reprezinta acordul dvs. implicit privind respectarea termenilor si conditiilor. 

In cazul in care nu acceptati aceste conditii, nu utilizati aceste site web-uri.

Aceste conditii de utilizare pot fi revizuite oricand prin actualizarea acestei postari. Va recomandam sa verificati periodic Termenii si Conditiile, deoarece acestea sunt obligatorii pentru dvs.

Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

 • OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor

 • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii

 • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor

 • Legea 365/2002 privind comertul electronic

COPYRIGHT

store.irinareisler.ro, www.postquam.ro, www.irinareisler.ro si www.marysia.eu sunt proprietatea SC By Irina Reisler SRL, care le administreaza dupa legislatia valabila pe teritoriul Romaniei si Uniunea Europeana. Intregul continut al site-urilor mentionate, inclusiv fotografiile, elementele de design si grafica web, se afla in proprietatea SC By Irina Reisler SRL si este protejat conform Legii dreptului de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea, fara acordul scris al proprietarului, a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Utilizatorul este obligat sa foloseasca informatiile de pe site-urile noastre doar in interes personal, fara a avea dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-urile, de a le reproduce partial sau integral, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-urile in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor SC By Irina Reisler SRL, fara acordul scris al acesteia.

Domeniile irinareisler.ro, postquam.ro si marysia.eu sunt detinute de catre SC By Irina Reisler SRL. Utilizarea acestor marci, a domeniilor/subdomeniile sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau "ascunsa" (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.

DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin inregistrarea unei Comenzi pe site-urile mentionate mai sus, Cumparatorul/Clientul/Utilizatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic, sms  sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

Notificarea primita de catre Cumparator/Client/Utilizator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail), sms  sau telefonic.

Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri din Comanda va anunta Cumparatorul/Clientul/Utilizatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii.

Comanda se considera acceptata si Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator/Client/Utilizator in momentul primirii de catre Cumparator/Client/Utilizator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS, a notificarii de expediere a Comenzii.

POLITICA DE VANZARE ONLINE

Accesul in vederea efectuarii unei Comenzi ii este permis oricarui Client/Cumparator/Utilizator.
Pentru motive justificate SC By Irina Reisler SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului/Utilizatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului/Utilizatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel SC By Irina Reisler SRL. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al SC By Irina Reisler SRL, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor sus mentionate.

Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

SC By Irina Reisler SRL poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau promotii practicate de catre acesta, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

Toate tarifele aferente Bunurilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.

In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator/Client/Utilizator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul/Clientul/Utilizatorul.

Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor disponibile (imagini statice/dinamice/ prezentari multimedia/ etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului/Clientului/Utilizatorului, nefiind necesar acordul acestuia.

COMANDA

Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul poate efectua Comenzi pe Site-rile store.irinareisler.rowww.postquam.ro, www.marysia.eu prin adaugarea Bunurilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.

Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul/Clientul/Utilizatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul/Clientul/Utilizatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului/Clientului/Utilizatorului.

Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator/Client/Utilizator, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 • Neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului/Clientului/Utilizatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
 • Invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de SC By Irina Reisler SRL, in cazul platii online;
 • Datele furnizate de catre Client/Cumparator/Utilizator, pe site sunt incomplete si/sau incorecte;
 • Comenzi precedente refuzate sau nepreluate de catre Client/Cumparator/Utilizator, fara o notificare trimisa in prealabil Vanzatorului
 • Comanda/comenzile adaugate abuziv de catre Cumparator/Client/Utilizator cu cont fals;
 • Bunul comandat nu este pe stoc;
 • Identificarea unei erori in informatiile pentru produs, inclusiv pretul sau oferta promotionala;
 • Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul manifesta un comportament si/sau limbaj neadecvat (agresiv, licentios, etc.)

CONDITII DE RETURNARE

Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul poate returna produsele cumparate in ambalajul original, cu continutul intact, in termen de 14 zile  de la primire, fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala Clientului/Cumparatorului/Utilizatorului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a realizat expedierea. In cel mult 7 zile de la data returnarii, daca conditiile de returnare sunt indeplinite, SC By Irina Reisler SRL va inapoia valoarea comenzii. Suma inapoiata, cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. SC By Irina Reisler Srl va vira contravaloarea produselor returnate EXCLUSIV intr-un cont IBAN al persoanei care a efectuat plata.

Important: Conditia acceptarii returului este ca produsele sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (sa nu fie deteriorate, sa nu fie desigilate sau folosite, sa aiba toate etichetele intacte). Datorita naturii delicate a produselor comercializate, ne rezervam dreptul sa refuzam orice produs returnat, care nu poate fi revandut ca nou, intrucat poate pune in pericol sanatatea cumparatorilor.Returnarea produselor se face numai dupa ce cumparatorul a completat  formularul de retur in care  isi exprima decizia de retragere din contract, a carei primire va fi confirmata prin email.

Formularul poate fi solicitat si echipei Relatii Clienti: contact@postquam.ro sau la telefon 0749.286.032. Te rugam sa te asiguri ca la completarea acestui formular ne furnizezi corect si complet urmatoarele informatii:

 • Motivul pentru care returnezi marfa, in cazul in care doresti sa-l completezi («Motiv Returnare»)
 • Contul IBAN in care urmeaza sa viram contravaloarea marfurilor returnate, banca la care este deschis contul, nume titular cont bancar
 • Orice observatie relevanta si care are legatura cu returnarea produselor («Observatii»)
 • Semnatura ta si data completarii la partea de jos a documentului.

In cazul in care Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv.

Adresa de returnare a produselor: SC By Irina Reisler SRL - Bd. Lascar Catargiu nr.45, et.1, ap.4, sector 1, Bucuresti

* Comenzi Clienti B2B

Pentru a beneficia de preturile din categoria B2B (persoane juridice), clientii trebuie sa inregistreze cont de persoana juridica. SC By Irina Reisler Srl poate solicita documente doveditoare in acest sens (o copie dupa CUI-ul firmei). Preturile din categoria B2B sunt valabile doar pentru codurile CAEN Activitati de intretinere corporala 9604, Alte activitati referitoare la sanatatea umana 8690, Activitati ale centrelor de fitness 9313, Coafura si alte activitati de infrumusetare 9602,Comert cu amanuntul al produselor cosmetice si de parfumerie, in magazine specializate 4775. Comanda minima pentru clientii B2B este de 250 de lei (fara taxa de transport). Daca o comanda este lansata din contul B2B al unei companii, factura va fi generata automat pe numele acelei companii. Comenzile lansate din conturi de persoana juridica, dar la care se doreste factura pe persoana fizica, vor fi facturate la preturile afisate clientilor persoane fizice, la momentul inregistrarii comenzii. Nu se aplica discountul acordat persoanelor juridice pentru comenzile a caror factura este pe persoana fizica, chiar daca comanda a fost facuta din contul de persoana juridica, dar se doreste factura emisa pe persoana fizica. 

LIVRAREA COMENZILOR

Produsele comercializate de catre SC By Irina Reisler SRL sunt livrate folosind serviciile de curierat rapid.

Termenul de livrare este de 24-48 ore, in functie de destinatia fiecarui colet.

In perioadele aglomerate, cum ar fi Black Friday, termenul de livrare se poate prelungi.

Toate produsele sunt noi si originale, fiind livrate in ambalajul original al producatorului.

SC By Irina Reisler SRL nu se face raspunzatoare pentru coletele deteriorate din cauza proastei manipulari din partea firmelor de curierat. Din depozitul nostru, produsele pleaca ambalate si protejate cu cea mai mare atentie. Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul poate sesiza Vanzatorul in legatura cu un produs deteriorat/lipsa in maximum 24 de ore de la primirea comenzii. Reclamatiile primite la mai mult de 24 de ore de la primirea comenzii nu vor fi luate in considerare.

Daca ati intampinat probleme legate de comportamentul persoanelor care va livreaza coletele (curieri)  va rugam sa ne sesizati acest lucru in cel mai scurt timp. Puteti sa reclamati comportamentul neadecvat al curierilor si firmei de curierat.

FACTURARE – PLATA

Preturile Bunurilor afisate in cadrul site-urilor noastre includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator/Client/Utilizator o factura pentru Bunurile livrate, obligatia Cumparatorului/Clientului/Utilizatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Vanzatorul va transmite Cumparatorului/Clientului/Utilizatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri vandute de SC By Irina Reisler SRL, precum ÅŸi pentru orice alte plati aferente Comenzii, in format electronic, prin transmiterea facturii in prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator/Client/Utilizator in Contul sau, si fizic, in colet, impreuna cu Bunurile cumparate.

Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului/Clientului/Utilizatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

PUBLICITATE

Newsletterele SC By Irina Reisler SRL sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de Vanzator. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

In momentul in care, Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul isi creaza un Cont pe Site, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere.

Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul isi poate modifica optiunea cu privire la acordul emis catre Vanzator in orice moment, prin modificarea setarilor din Contul de client.

Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

CONFIDENTIALITATE 

Politica de confidentialitate promovata de  SC By Irina Reisler SRL explica in ce mod utilizam orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-urilor sau plasarii unei comenzi online.

Informatie personala inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau telefonul).

SC By Irina Reisler SRL nu va vinde, inchiria sau distribui informatiile colectate nimanui. Colectam informatiile pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii. Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare sau numerele de telefon. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre noi.

In orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date informatiile pe care ni le-ati oferit. Daca doriti sa modificati datele dumneavoastra personale aflate in posesia noastra, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0749286032.

RASPUNDERE

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul/Utilizatorul/Clientul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor dupa expediere/livrare.

Prin crearea si utilizarea Contului, Clientul/Utilizatorul/Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul/Utilizatorul/Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

Ulterior crearii Contului, utilizarea Continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor Site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului.

Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre SC By Irina Reisler SRL, acestia fiind opozabili Clientilor/Utilizatorilor/Cumparatorilor de la data afisarii in Site. Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din Site si/sau prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.

FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul Contract este supus legislatiei romanesti si europene. Eventualele litigii aparute intre SC By Irina Reisler SRL si Client/Cumparator/Utilizator se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romanesti competente din Municipiul Bucuresti. Fiind de acord cu Termenii si Conditiile site-urilor noastre, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Orice tentativa de acces neautorizat pe site-urilor store.irinareisler.ro, www.postquam.ro, www.irinareisler.ro si www.marysia.eu si orice incercare de frauda vor fi raportate autoritatilor competente.

SCHIMBAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

SC By Irina Reisler SRL isi rezerva dreptul sa faca modificari, actualizari privind termenii si conditiile, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.

SC By Irina Reisler SRL isi rezerva dreptul sa faca modificari in structura site-urile store.irinareisler.ro, www.postquam.ro, www.irinareisler.ro si www.marysia.eu fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.Continuarea folosirii site-urilor implica acceptarea modificarilor efectuate.

SC By Irina Reisler SRL poate sterge sau adauga orice informatie pe site-urile mentionate si poate intrerupe orice activitate sau arhiva din continutul site-urilor, fara nici o notificare prealabila.

CORECTAREA INFORMATIILOR ERONATE

SC By Irina Reisler SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul textelor de descriere a produselor, acestea fiind extrase din materialele oferite de catre furnizori. De asemenea, imaginile prezentate pe site-urile noastre sunt cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea, in ceea ce priveste culoarea, aspectul s.a. Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare, care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

DISPOZITII FINALE:

Odata cu inregistrarea pe site-urile store.irinareisler.rowww.postquam.ro, www.irinareisler.ro si www.marysia.eu si cu plasarea unei comenzi, Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Citeste si despre: