Bună dimineața, Oaspete! Intră în contul tău

Sună-ne la: +40 749 286 032

Termeni si conditii de utilizare

UTILIZAREA SITE-ULUI

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul www.postquam.ro By Irina Reisler implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate pe acest site. Pentru folosirea, in cele mai bune conditii, a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestui material. Inregistrarea ca utilizator al acestui site reprezinta acordul dvs. implicit, privind primirea mesajelor electronice legate de produsele prezentate.

COPYRIGHT

www.postquam.ro este proprietatea SC By Irina Reisler SRL, care il administreaza dupa legislatia valabila pe teritoriul Romaniei. Intregul continut al site-ului By Irina Reisler, inclusiv fotografiile, elementele de design si grafica web, este proprietatea SC By Irina Reisler SRL si a furnizorilor sai si este protejat conform Legii dreptului de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industrial. Folosirea, fara acordul scris al proprietarului, a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Utilizatorul este obligat sa foloseasca informatiile de pe site-ul www.postquam.ro doar in interes personal, fara a avea dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a-l reproduce partial sau integral, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor SC By Irina Reisler SRL, fara acordul scris al acesteia.

DISPUTE SI CONFLICTE

Ne straduim ca informatiile pe care le oferim pe www.postquam.ro sa fie cat mai clare si mai corecte. Cu toate acestea, pot interveni anumite erori, pe care ni le puteti sesiza.

SC By Irina Reisler SRL poate sterge sau adauga orice informatie pe site si poate intrerupe orice activitate sau arhiva din continutul site-lui, fara nici o notificare prealabila.

SC By Irina Reisler SRL nu se face raspunzatoare pentru coletele deteriorate, datorita proastei manipulari din partea firmelor de livrare cu care colaboram. Din depozitul nostru, produsele pleaca ambalate si protejate cu cea mai mare atentie. Daca produsele ajung deteriorate, va rugam sa va adresati firmei de curierat.

SC By Irina Reisler SRL isi rezerva dreptul de a refuza livrarea unei comenzi, in urmatoarele situatii:

  • produsul comandat nu este pe stoc;
  • datele clientului sunt incomplete (nume/adresa/numar de telefon)
  • plata cu cardul nu s-a realizat pe site-ul securizat euplatesc.ro sau a fost refuzata de catre banca;
  • imposibilitatea obtinerii confirmarii de plata;
  • identificarea unei erori in informatiile pentru produs, inclusiv pretul sau oferta promotionala;
  • clientul manifesta un comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios, etc.)
  • clientul are in istoricul comenzilor livrari refuzate sau nepreluate.

Orice tentativa de acces neautorizat pe site-ul www.postquam.ro By Irina Reisler si incercare de frauda vor fi raportate autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania SC By Irina Reisler SRL si clientii sai se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor judecatoresti romanesti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

SCHIMBAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

SC By Irina Reisler SRL isi rezerva dreptul sa faca modificari, actualizari privind termenii si conditiile, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.

SC By Irina Reisler SRL isi rezerva dreptul sa faca modificari in structura site-ului www.postquam.ro, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

CORECTAREA INFORMATIILOR ERONATE

SC By Irina Reisler SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul textelor de descriere a produselor, acestea fiind extrase din materialele oferite de catre furnizori. De asemenea, imaginile prezentate pe site sint cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate putind diferi de acestea, in ceea ce priveste culoarea, aspectul s.a. Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare, care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

CONDITII DE RETURNARE

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral comanda, notificand in scris ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile de la primirea produsului. 

Clientii site-ului www.postquam.ro By Irina Reisler pot returna produsele cumparate in ambalajul original, cu continutul intact, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a realizat expedierea. In cel mult 7 zile de la data returnarii, SC By Irina Reisler SRL va inapoia valoarea comenzii. Suma inapoiata, cit si conditiile de returnare nu includ cheltuieli de transport. 

Conditia acceptarii returului este ca produsele sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (sa nu fie deteriorate, sa nu fie desigilate sau folosite, sa aiba toate etichetele intacte). Datorita naturii delicate a produselor comercializate, ne rezervam dreptul sa refuzam orice produs returnat, care nu poate fi revandut ca nou, intrucat poate pune in pericol sanatatea cumparatorilor.

Adresa de returnare a produselor: SC By Irina Reisler SRL - Str. Dr. Staicovici D. Nicolae nr 4D, sector 5, Bucuresti

DISPOZITII FINALE:

Odata cu inregistrarea pe site-ul www.postquam.ro si cu plasarea unei comenzi, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.