Bună ziua, Oaspete! Intră în contul tău

Sună-ne la: +40 749 286 032

"De la 100, la 50 de kilograme. Vreau, pot, fac, pentru ca merit"


Disponibilitate:Stoc suficient
Cod produs:CARTE

preț întreg: 49.00 lei42.00 lei
Câte îți dorești? 

Spune-le și altora:

Carte motivationala scrisa de Irina Reisler

Anul apariției: 2019

Editura Trei Lifestyle Publishing

"Ma cunosti de la televizor, de la Stirile ProTV si de la emisiunea Doctorul Casei, de pe ProTV si Acasa TV.
In ultima parte a carierei mele jurnalistice, am realizat emisiuni pentru tine la TVR 1, TVR 2, Realitatea TV si Romantica TV. Intaia mea dragoste a ramas insa radioul. Pentru ca in Radio Romania mi-am inceput cariera in presa, chiar din vremea cand eram studenta la Jurnalism. De mai bine de zece ani lucrez pe cont propriu intr-un domeniu dedicat frumusetii: estetica si creatie de bijuterii. Iar viata mea este acum acordata la vibraÈ›ta Universului: .
In anul 2002, avand 100 de kilograme in urma sarcinii cu fiica mea, am inceput un regim de slabire si, intr-un an, am ajuns la 56 de kilograme. In carte, am povestit deschis, fara nici un fel de ascunzisuri, parcursul acestui an dedicat slabirii. Dietele care m-au ajutat, trairile pe care le-am avut, lupta pe care am dus-o, bucuria reusitei, schimbarile care au aparut in viata mea odata cu slabirea, regulile alimentare pe care le respect pentru mentinere - toate aceste lucruri sunt relatate in carte. Pe langa povestea slabirii a 50 de kilograme, in carte am adus si un strop din viata mea personala, fotografii cu familia mea, poeziile mele, secretele dezvoltarii mele personale. Si, desigur, cartea cuprinde si povestea bijuteriilor Marysia si a magazinului de cosmetice - business-urile de familie pe care le conduc din anul 2009. Te rog sa citesti cartea cu inima, pentru ca este o carte scrisa din miezul inimii mele. Sper ca povestea mea să te inspire să faci alegeri bune pentru tine."
Irina Reisler

Parerea editorului:
"Să scrii despre tine este unul dintre cele mai complicate È™i solicitante exerciÈ›ii literare. FicÈ›iunea te îndeamnă la reverie, nonficÈ›iunea te pune să aÈ™terni realitatea, însă confesiunea te trimite la autoexaminare, la autoreflecÈ›ie. Tocmai de aceea È™tiu că această carte va fi lectura-companion a multor cititori È™i cititoare. Pentru că e scoasă din suflet, pentru că vine după doi ani de la întrebarea „Irina, nu facem o carte din povestea ta?" È™i pentru că apare când îi era menit să apară. Pentru Irina cea care nu se lasă până nu reuÈ™eÈ™te ce-È™i propune, scrierea acestei cărÈ›i a fost o încercare. O revizitare a unui trecut bogat în emoÈ›ii, decizii, sacrificii È™i realizări. O pildă È™i un îndemn pentru cei care ar vrea, dar încă nu pot să ia o hotărâre care să le schimbe viaÈ›a.
Eu nu mai cunosc pe nimeni ca Irina: să slăbeÈ™ti de la 100 la 50 de kilograme înseamnă, înainte de toate, un efort imens de voință È™i determinare. Și după ce È›i-ai atins obiectivul, să îÈ›i dedici o mare parte din timp ajutând necunoscuÈ›i sa înveÈ›e principiile alimentaÈ›iei sănătoase înseamnă să ai vocaÈ›ia empatiei È™i a bunătății. Nu exagerez când spun că sunt mii de persoane care trăiesc mai sănătos datorită sfaturilor ei.
Cartea aceasta este È™i o privire în sufletul Irinei, o dezvăluire a pasiunilor ei. ȘtiaÈ›i că scrie poezii? ȘtiaÈ›i că din mâinile ei ies niÈ™te bijuterii absolut fabuloase, fiecare cu povestea sa?
Irina Reisler n-o să se oprească niciodată din iubit oamenii È™i din a întinde o mână de ajutor oricui are nevoie. Nu cere în schimb decât sinceritate – dacă vrei să te ajute să trăieÈ™ti sănătos, trebuie să ai un dialog onest cu tine. Și iubire de viață: să reînveÈ›i să te iubeÈ™ti È™i să îÈ›i spui: „Vreau, pot, fac, pentru că merit!"
VeÈ›i găsi în acest volum nu doar povestea drumului parcurs de Irina Reisler către un stil de viață sănătos, ci È™i sfaturi care să vă uÈ™ureze călătoria spre o viață mai bună. Poeziile È™i gândurile sale vă vor fi surse de inspiraÈ›ie sau de meditaÈ›ie în orice moment.
Cu peste 100 de imagini alese de autoare, cartea aceasta este È™i o incursiune în spaÈ›iul intim È™i pasiunile Irinei."
Virginia Lupulescu, editor-coordonator Editura Trei

ATENTIONARE: Cartea descrie o experienta personala, ceea ce nu reprezinta garantia rezultatelor in orice program de slabire.