Bună dimineața, Oaspete! Intră în contul tău

Sună-ne la: +40 749 286 032

BIO-SHOCK CELLUCOMPLEX Ser anticelulitic concentrat


Disponibilitate:Stoc epuizat
Cod produs:PQ0008
Cantitate:12 fiole x 10 ml

170.00 lei

Spune-le și altora:

Bio-Shock Cellucomplex este un ser anticelulitic cu o formula performanta, care topeste depozitele de grasime si nodulii celulitici. Are proprietatea de a disloca nodulii de grasime incapsulati, vechi si tari, favorizind drenarea grasimilor (toxinelor) din organism, spre eliminare pe cale naturala. De asemenea, oxigeneaza pielea, reducind aspectul de coaja de portocala, dupa primele utilizari.

Bio-Shock Cellucomplex contine ingrediente anticelulitice puternice si cunoscute in intreaga lume: guaranina, L-carnitina, iedera, extract de fucus si de acebo, toate cu efect antiadipos si antiedematos.

 • L-carnitina topeste depozitele de grasime deja existente si previne formarea altora noi.
 • Guaranina contine cofeina si teobromina, ingrediente active, care accelereaza procedul de distrugere a celulitei
 • Extractul de aceba are o puternica actiune anticelulitica si antiedematoasa, ce reduce inflamatia ganglionilor limfatici, responsabili cu aparitia celulitei
 • Extractul de iedera, ca si extractul de aceba, actioneaza asupra celulitei si ajuta la eliminarea edemelor, inflamatiilor si a surplusului de apa, din organism
 • Extractul de fucus are actiune anticelulitica, prin continutul mare de iod. Normalizeaza permeabilitatea capilara si impiedica acumularea lichidelor, in tesut
 • Metil nicotinate induce efectul de inrosire a pielii, deschide porii si accelereaza circulatia sanguina
 • PRODUSUL NU CONTINE PARABENI

1. ACASA

Inainte de aplicarea serului anticelulitic Bio-Shock Cellucomplex, faceti un dus cald, pentru a deschide porii. Acest lucru nu este, insa, obligatoriu, serul patind sa patrunda in profunzimea tesutului, datorita ingredientilor de calitate. O data/saptamina, este bine sa faceti un peeling corporal, pentru a curata stratul de celule moarte de pe piele. Toate acestea ajuta la deschiderea porilor si la o mai buna penetrare a substantei anticelulitice, in profunzimea tesutului adipos.

Aplicati, apoi, printr-un masaj usor, o fiola de Bio-Shock Cellucomplex si lasati-o sa actioneze timp de 10 minute. Este posibil sa nu utilizati tot serul, la o singura aplicare. Puneti capacul fiolei si aplicati serul ramas, a doua zi.

Nu va speriati ! Zona pe care s-a aplicat substanta se poate inrosi, datorita accelerarii circulatiei sanguine. Acest efect va disparea in circa 20 de minute. La unele persoane, poate aparea si senzatia de caldura, datorita ingredientilor activi. Si aceasta senzatie va disparea, in scurt timp. Reactia de inrosire si efectul termic nu sint obligatorii si nu au nici o legatura cu eficienta produsului !

In cazul celulitei rigide, vechi si compacte, puteti aplica, peste solutie, film osmotic. Acesta are menirea de a produce un mini efect de sauna si ajuta la deschiderea porilor. Astfel, nodulii celulitici se inmoaie si se disloca, ajungind in stare lichida. Grasimea topita se va elimina natural, prin procesele fiziologice. Impachetarea cu film osmotic poate dura intre 40 de minute si 3 ore.

Serul anticelulitic Bio-Shock Cellucomplex poate fi folosit zilnic. Pentru rezultate evidente, utilizati tratamentul de cel putin 3 ori / saptamina.

2. IN SALON:

 • Serul Bio-Shock Cellucomplex poate fi folosit cu diverse aparate: ultrasunet, radiofrecventa, cavitatie
 • Puteti combina serul cu un gel sau o crema de masaj
 • Serul poate fi folosit in impachetari la cald (tunel, capsula) sau la rece (pe pat)

Acasa sau in salon, puteti combina serul Bio-Shock Cellucomplex cu Therma Gelul. Aplicati serul si, apoi, gelul.

Bio-Shock Cellucomplex poate fi combinat cu Crio Gel. Acesta din urma, se aplica zilnic, dupa tratamentul cu Bio-Shock Cellucomplex, pentru ca induce un efect astringent, de inchidere a porilor, nepermitind eliminarea ingredientilor activi.

De asemenea, puteti aplica crema anticelulitica Moulding Cream, dupa utilizarea serului Bio-Shock Cellucomplex.

In timpul tratamentului cu serul anticelulitic Bio-Shock Cellucomplex, se recomanda folosirea zilnica a cremei pentru tonifiere Reaffirming Cream si/sau serul Body Firming Complex . Acestea impiedica lasarea pielii, in urma scaderii semnificative a stratului de tesut adipos.

Dupa fiecare sedinta de tratament, zona tratata va arata din ce in ce mai bine, ca urmare a micsorarii stratului de tesut adipos si a reducerii celulitei.

Dupa aplicarea unui produs anticelulitic, nu faceti dus 3, 4 ore ! Ingredientele actioneaza timp de 12 ore. 

ATENTIONARI:

 • tratamentul trebuie intrerupt, in cazul senzibilitatii la una dintre componentele cremei
 • a nu se lasa la indemina copiilor
 • a se pastra la temperatura camerei

Din aceeași categorie

LICHID FRIO Solutie anticelulitica liporeductoare rece - PostQuam Romania
LICHID FRIO Solutie anticelulitica liporeductoare rece

125.00 lei